| ashley26pink a întrebat:

Heyy! Eu am un umar mai sus decat celalt, iar doctorul mi-a spus ca trebuie sa fac gimnastica. De ce fel de exercitii ar fi nevoie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Trebuie sa te adresezi unui centru de gimnastica medicala unde se face gimnastica corectoare si recuperatorie. Avand recomandarea de la medic, poti sa apelezi la serviciile unui asemenea centru. Numai bine!

| Corina a răspuns:

Daca doctorul ti-a recomandat gimnastica, trebuia sa-ti spuna si ca este vorba despre gimnastica medicala care se face de obicei pe la policlinici, spitale (in cazul tau spital de copii) sau clinici, care au sali de gimnastica recuperatorie si profesori specializati. Numai ei iti pot recomanda ce exercitii sa faci pentru corectarea problemei tale. Sfatul meu este sa nu te apuci singura sa faci niste exercitii recomandate de unul sau de altul, care iti pot dauna si nicidecum sa te ajute. Sanatate maxima!

| MineIsLikeABridge a răspuns:

Adica ai un umar mai putin dezvoltat, fa sport, ca la scoala/liceu/facultate, podul, ajuta mult, si exercititle de brate, nu numai flotarile, si ridicatul greutatilor, exerciti cu mici greutati de 500g atasate pe mana, nu cu scoci, exita de cumparat

| annaZz a răspuns:

Trebuie sa stai lipita de perete pe varfuri si mainile sus