| Anutza134 a întrebat:

Heyy lume! Îmi puteti recomanda ceva pentru arsuri de la uleiul de floarea soarelui încins?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Dupa ce te-ai ars trebuia sa pui partea arsa in apa la temperatura camerei apoi spray pentru arsuri. Sa nu pui absolut nimic altceva, nu creme, de niciun fel (doar daca sunt speciale pentru arsuri), nu varza, nu cartofi sau mai stiu eu ce alte leacuri babesti. Daca e pe o parte mai mare a corpului sau e grava fugi la urgente, o sa aiba ei acolo de toate ca sa te trateze.

Multa sanatate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu folosesc crema dermazin cand ma ard superficial, daca e grav mergi la urgenta.

| presus a răspuns:

Oximed, este un spray pentru arsuri.

| Harley18 a răspuns:

Exista un spray la farmacie special pentru arsuri, eu am unul si se numeste: Oximed, nu a costat foarte mult.