Important este sa te accepti asa cum estinu esti grasa,esti foarte bine, proportionata la inaltime si greutate pentru varsta ta, dear! Daca faci sport(abdomene, alergat prin parc, 30 de minute mers pe jos in fiecare zi)si mananci sanatos, o sa te mentii in forma fizica bunaNu deveni ca una dintre slabaturile artificiale de la televizoare si de prin reviste, asa gandeam si eu la 14 ani, dar mai tarziu am realizat ca nu e ok...O femeie e frumoasa cu putina "carnita"pe ea, daca ma intelegi ce vreau sa spun Cat despre acea paranteza...fiecare avem defecte, nu-i asa?:*Simte-te frumoasa oricum!
Nu îţi voi spune că nu eşti grasă, fiindcă oricum nu mă vei lua în seamă.
Dacă tu consideri că eşti grasă şi vrei să slăbeşti, fă-o.
Dar nu mâncând mai puţin, pur şi simplu îţi distrugi organismul şi devii o anemică. Dacă vrei să slăbeşti şi să te şi înalţi în acelaşi timp apucă-te de un sport, de exemplu înot. Renunţă la dulciuri dacă poţi, nu sunt aşa sănătoase, dar mânâncă regulat.
Cred ca ai strad adipos (grasime) pe abdomen. De asta cred ca tu spui ca ai fi grasa si ai burta. Te poti duce la sala sa faci exercitii specifice, sa ai o alimentatie corespunzatoare, odihna si. sa ai bafta!
Daca vrei sa slabesti fa exercitii zilnice (mai mult de 15 minute) cel putin 30 de minute si nu renunta la alimente. Fa cat mai mult sport pe zi, dar mananca (doar nu vrei sa lesini dupa?)
Cristy2121 întreabă: