| BiaLoveBubu a întrebat:

Heyy
Salut TPU!
Deci daca ai 13-14 ani si 50 kg si faci pe bicicleta eliptica 1 ora(fara pauze) cam cate calorii arzi?
FUNDA si voturi!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bibi16 a răspuns:

AM citit pe net intre 500-800 calorii.

3 răspunsuri:
| AnneRose a răspuns:

Bicicleta ar trebui sa aiba un ecran care sa indice aceasta informatie. Parerea mea e ca ar trebui sa faci si mici pauze...oricum nu poti sa slabesti dintr-odata. Ia-o usor si lungeste durata antrenamentului in fiecare zi... Oricum,la varsta ta iti recomand sa incerci si alt tip de miscare. poti sa alergi, poti merge cu rolele sau sa inoti, ca tot a venit vara. Spor!

| maradi3 a răspuns:

Mie-mi arata in jur de 350 calorii"omorate"! fara sa fac pauza, ma uit pe laptop la vreun serial ceva!

| Dixiland a răspuns:

Cam 300-400 calorii. eu stau mai mult de o ora. am cumparat una de pe http://bicicletaeliptica.ro/ si imi arata ca dupa o ora si ceva pird cam 400+. depinde si de ritmul in care pedalezi.