Incearca sa mananci mancare care contine foarte putine calorii. Eu nu am prea facut acest lucru, dar timp de 2 saptamani in fiecare seara am facut cate 30 flotari si 50-70 abdomene. si chiar merge
Dimineata poti manca o felie de unt cu gem si ceai
La pranz ce vrei tu dar sa nu exagerezi si fara paine, iar ca desert un fruct:*
Si seara ceva usor cum ar fi un iaurt...
Mult noroc si sper sa reusesti sa tii dieta caci eu tot incerc si nu imi este prea usor>
Iti spun eu cum este mai bine:
- Fara paine, DELOC, nu mananci deloc paine si slabesti garantat, trebuie doar sa ai ambitie.
- Fara fainoase/ cereale, deloc, ele ingrasa foarte mult, exact ca painea.
- Fara dulciuri/ sucuri ( sucurile naturale da ).
- Mananca fructe/ legume.
-Bea multa apa.
-In nici-un caz sa mananci dupa ora 6! Crede-ma, slabesti, sunt adevarate zvonurile!
-Este de ajuns sa te duci acasa urcand pe scari ( asta daca ai lift ) cand vii de la scoala, asa nu mai trebuie sa mai faci abdomene, dar cu cat mai mult, cu atat mai bine!
- Mananca carne/ inlocuieste fainoasele cu carnea. Stiu, suna prostesc. Dar CREDE-MA ca merge! Am observat ca daca mananc carne in loc de fainoase slabesc mai mult! Si asta este din cauza grupei mele sangvine, 0+
Bafta la slabit, si eu sunt, insa este un pic cam greu, trebuie sa ai mult ambitie sa rezisti la ducliuri :/.
Mic dejun:
-o portocala sau un suc de portocale ori 2 kiwi
- lapte degresat sau semidegresat
- un biscuite sau o felie de paine integrale prajita
Gustare de dimineata:
- sandvis din paine integrala cu sunca slaba, mezel de curcan sau branza degresata
Pranz:
- legume fierte sau salata de legume crude cu paste (45 g. paste cantarite crude)
- carne slaba, iepure, curcan sau pui fara pielita (150 g.) sau peste alb (200 g.)
Gustare de seara:
- 1 portie de fructe proaspete
- iaurt bio degresat
Cina:
- supa sau piure de legume ori salata
- ou tare sau omleta cu legume ori peste alb (200 g.) sau pui ori curcan fara pielita (150 g.)
- o portie de fructe
Bună.
Învață să mănânci, o viață echilibrată cu mișcare fizică zilnică.
Exclus înfometarea.
Pa, pa.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: