| Ioana1999 a întrebat:

HEyy TPU :*...am 2 intrebari, ma doare maseaua si in acelasi timp si capu cum pot sa nu mai ma doara? pentru ca nu vreau sa merg la medic si e tarziu. Ce se poate intampla daca am luat multe pastile azi? Funda puppy dog eyes

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Daca te doare si maseaua si capul mai mult ca sigur ai o infectie care a ajuns la nerv.

Augmentin 1g 1tableta/12h timp de 5-7 zile. Dar asta rezolva problema temporar. Nici macar nu stiu daca are pe unde sa se scurga tot puroiul ala, trebuie drenat. Trebuie sa vizitezi dentistul cat de curand. Si inainte sa te duci la dentist, fa-ti si o radiografie la masea.

| AliceIDK a răspuns:

Sa nu mai iei pastile, se poate intampla ceva rau happy. Inainte de culcare, cu 15-20 de minute inainte, ia un paracetamol si un Nurofen, Daca se poate cu ceai de fructe de padure sau alt ceai. Te pot ajuta happy.

| OnnyMady a răspuns:

Pai eu vroiam sa-ti recomand niste calmante dar daca zici ca ai luat mai multe pastile...acum depinde cate ai luat daca ai luat 4-5 nu ti se v-a intampla nimic doar ca daca iei mereu atatea o sa devi incetul cu incetul imun la ele cat despre metoda pentru a nu te mai durea capul nu-ti mai pierde vremea la pc mai i-a un calmant bagate in pat sub patura si stai acolo si uita-te la tv

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca maseaua e cariata sau plombata, dar plomba nu mai e intacta si ai tras curent, calmantele au efect pe durata scurta de timp. Nu stiu ce ai luat si cat de des. Incearca eventual o fiola de algocalmin. Sanatate!

| eugenbanciu a răspuns:

S-ar putea sa te simti si mai rau daca amesteci pastilele