| Danielle3232 a întrebat:

Heyy TPU!
Am nevoie de ajutor!
Azi noapte pe la vreo doua au inceput sa ma doara partea dreapta, de jos, a burtii si a spatelui. Sunt dureri ca si cum ai fi ars de soare, foarte tare si apoi atins acolo incontinuu. Am vorbit cu mama, si o sa ne ducem sa facem un control medical complet dupa ce dau examenele, insa as vrea sa stiu ce pot sa am, cind ma misc sau duc ceva ma doare tare!
Nu stiti ce ar putea fi?
Scze daca am gresit categoria.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Iubibilăă a răspuns:

Trebuie sa te duci la un control cat mai repede!
Pa, pa.

| Crystyna_Elena_1997 a răspuns:

Cred ca stiu ai ampeticita asa a rectionat si la mine du-te la un control cat mai repede pana nu iti explodeaxa ampeticul, big grin

| Danielle3232 explică (pentru Crystyna_Elena_1997):

Da, acolo unde este apendicita ma doare, dar poate de la aceasta sa te doara si in spate tot in acea parte?
Si doare operatia?

| Crystyna_Elena_1997 a răspuns (pentru Danielle3232):

Da dar e grav sa nu ai peritonita ca atunci necesita inerventie cat mai rapida, nu-ti face griji operatia nu doare big grin succes ps nu astepta pana dupa examene sa nu fie mai grav tongue

| Danielle3232 explică (pentru Crystyna_Elena_1997):

Multumesc Mult :***