| Dennii14 a întrebat:

Heyy TPU! Am si eu o problema. Am spatele deformat in "S" si in "L". Si am fost la medic si mi-au spus ca tebuie sa fac gimnastica medicala. Si sa port ceva corset ..Va intreb si eu daca stie cineva cam cat costa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| KellyGreen a răspuns:

Buna! Pai corsetul respectiv se face pe comanda, sunt mai multe tipuri de corsete dar te avertizez ca sunt destul de inestetice si incomode, nu prea cred ca tu intelegi exact ce inseamna corsetul pentru scolioza dar arata ceva gen:

https://encrypted-tbn3.google.com/......ps?/images

poate chir si mai urat, insa du'te medicul care tiá spus ce fel de problema ai si intreaba'l ce tip de corset iti trebuiesi unde sa iti dai comanda sa ti'l faca in fuctie de gradul de inclinatie.Pretul variaza in functie de situarie.
Oricum mult noroc si sper sa te recuperezi! Si apropo te sfatuiesc sa faci gimnastica medicala, si eu am scolioza si de cand fac gimnastica medicala au scazul 2 grade iar daca nu faceam era posibil sa mai iau in plus 2 grade asa ca te sfatuiesc sa te ti de treaba.

5 răspunsuri:
| Sibeluca a răspuns:

Si eu am spatele deformat in S dar doctorul mi-a spus sa fac gimnastica....eu nu port corset... oricum eu stiu ca, costa in jur de 100, 200 lei!

| RocketMen123 a răspuns:

Costa vreo 100 de ron corsetul (cel mai bun), iar gimnastica medicala este destul de ieftina... daca vrei

| cretuk a răspuns:

Du-te si tu la un magazin ceva si vezi cat costa doar nu poate fi o avere

| KellyGreen a răspuns (pentru cretuk):

Tu nici nu sti ce e ala corset medical