| AndreeaCdr a întrebat:

Heyy TPU! Funditica! Spuneti-mi si mie daca stiti (sau aveti rude care sa stie) cum as putea sa-mi fac parul CRET fara: placa, onulator, bigudiuri, impletit, sau sal mi-l rasucesc pe u burete/hartie/alt material?winking(fara salonul de cosmetica cu permanent saucvdegenu) Sau exista in comert sau mai degraba sa fac eu acasa la mine o masca de par natural care sa increteasca parul?
Eu, acum, ma fac mereu cu bigudiuri dupa ca fac baie + spuma de par. Ar putea sa aiba dendinta de a se increti natural? adica daca o tin tot asa cu bigudiurile, dupa un timp parul o sa se obisnuiasca cu asta, si sa devina cret din propria sa intiativa? laughing nu stiu cu sa explic. Adica sa se faca el cret fara sa-i fac nimica?
Se poate oare?
Astept raspunsuri! :* Nu stiu daca conteaza, dar am parul pana la umeri, mediu, cu o usoara tendinta de ondulare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Nu se poate numai daca iti faci permanent.

| Empathizer a răspuns:

Daca ai parul lins, nu va deveni cret de la sine, tot la metodele clasice vei fi nevoita sa apelezi. Bigudiurile ofera numai o ondulare temporara, pana te speli pe cap. Oricat timp le-ai folosi, parul nu se va ondula de la sine cand nu le mai folosesti.