| Puiutz a întrebat:

Heyy TPU :*
Imi spuneti si mie niste trucuri babesti sa zic asa, ca sa am o fata cat mai fina si fara imperfectiuni? sad
Daca stiti ceva tratamente naturale ce le pot face eu acasa.
Multumeeesc! big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Contrast a răspuns:

O lingurita zat de cafea, o lingurita miere si cativa strop de ulei de masline extravirgin, se omogenizeaza bine si se intinde pe fata, gat si decolteu, se maseaza usor, se clateste cu apa rece/ calduta. Lumineaza, revigoreaza, curata si hidrateaza foarte bine pielea sensibila a fetei..., daca vrei, poti sa adaugi si cativa stropi de lamaie proaspat stoarsa, vitamina C e foarte buna pentru ten, doar ca in timp albeste putin pielea.

| Nastia a răspuns:

Poti sa stai la aburi de ceai de musetel.deschide porii.

| Piticaaa a răspuns:

Uleiul de masline. Te dai inainte de culcare, simplu.

| Dreamin a răspuns:

Eu mai foloseam miere de albinebig grin
in fiecare zii sau de cateva ori pe saPTAmana, o folosesti ca pe o masca tii 5-10 min si gatabig grin
cica face ff bine la ten ca are multe vitaminehappy:*

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mască din miere de albine cu zeamă de castraveţi, laşi 10-15 minute să acţioneze şi o îndepărtezi cu apă călduţă.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti incerca masca de argila(se gasesc la farmacie pliculete cu pudra de argila de la asla vital, pe care le amesteci cu apa; aplici amestecul pe fata si-l lasi sa actioneze 20 minute dupa care indepartezi masca cu apa calduta). Face pielea foarte fina si elimina unele imperfectiuni.In rest, poti folosi miere sau ulei de masline.

| diannex a răspuns:

Mierea de albine este cea mai buna! Dar ai grija, de unde este cumparata!