| Sophie02 a întrebat:

Heyy TPU! Salut si Paste Fericit! Pe 30 aprilie m-am operat de apendicita si astazi am mancat putin cozonac(jumatate de felie)care avea putina umplutura de ciocolata si nuca.Ar fi trebuit sa mai astept sau nu se intampla nimic? Multumesc happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LucianSalvanLorand a răspuns:

Stai liniștită și simte-te bine, nu vei păți nimic dacă ai mâncat putin. îți urez paste fericit!

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Hristos a Înviat!
Ai degustat, gata!
Peste o lună de zile poți mânac ceva mai consistent, trebuie să te vindeci bine în interior.
Pa, pa.

| yellowalien a răspuns:

Nu păţeşti nimic, dar încearcă să ţii totuşi regimul cât mai strict... să nu forţezi zona aceea şi să apară complicaţii.

| andreeavesman a răspuns:

Cred ca ar fi fost bine sa mai astepti macar doua, trei zile...nu m-am operat dar cativa din colegii mei au trecut prin asta. oricum daca pana acum nu ai patit nimicinseamna ca nu este nici o problema...paste fericit!

| dianast a răspuns:

Nu-i nimic, dar nu mai manca, abia te-ai operat.