Stefania, Amalia, Izabela, EMANUELA
hai tuu stiu ca iti plac ultimele 2:*
dar de ce trebuie tu sa gasesti nume?
fetita nu are mama? nu te supara.
Paii sa-i usurez munka glm pai a zis ce nume as vrea:X
Bine.
Deci ramane Emanuelaasa sa-ti aduca aminte de Manu`cand o tii in brate
Ada, Alissia, Alissa, Alice, Amalia, Amelia, Amaya, Anaya, Amena, Aida, Aniela, Ania, Annissa, Alexia, Andra, Ariana, Amina, Aria, Csimina, Carmina, Dalia, Daria, Delia, Dora, Damaris, Elissa, Eliza, Erica, Evelyn, Geanina, Giulia, Irene, Ilaria, Jessica, Lysandra, Medeea, Mara, Mayra, Maysa, Melania, Noela, Noelia, Naomi, Rania, Riana, Renata, Renate, Roana, Selena, Serena, Simina, Simona, Tamara, Timeea, Teea, Tania, Xena, Yasmine... sper ca te-am ajutat:* (sa`mi spui care l`ai ales)
Cand e vorba sa pui nume unui bebelush, eu as da un nume usor de pronuntat si in alte limbi. Mie imi place: Aria, Rebeca, Alexandra, Anastasia, Maria, Antonia, Francesca, Hanna.
Rebeca, Andra, Alexandra, Diana, Ruxandra, Alice, Cristina, Simona, Madalina, Ramona, Alina, Marilena, Evelyne, Eva, Andreea si Stefania. De aici poti alege!
Iti dau eu multe nume de tetite:Carmen, Ioana, Iulia, Bianca, Antonia, Andrada, Alexandra, Craita, Mioara, Maria, Laura, Irina, Anda, Simona si Madalina sau Madi.
Ilinca, Cristina, Vanesa, Alina, Carmen, Claudia, Bianca, Raluca, Andreea, Paula, Ana, Mara, Iulia, Mya, Ionela, Oana, Simina, Nicoleta... nu mai stiu pe moment
Diana_6668 întreabă:
Yosii întreabă: