Eu am incercat masca cu ou... spargi 1 sau 2 oua, le amesteci, pui pasta in par, lasi sa actioneze, iar apoi clatesti bine parul
Incearca susanul negru, daca gasesti in Ro. Il mananci in salate, in ciorbe (ca pe piper, numai ca e susan). Cam 1/2 lingurita pe zi timp de cateva satamani si cate mai putin. Asta este pentru interior. Pentru exterior sunt de acord cu carmensytah si andreea. In plus as pune poate cate 1-2 picaturi de ulei esential de lamaie ( e mai puternic decat lamaia), busuioc si mustel; poate si una de menta. Multa sanatate!
Mastii cu ulei de ricin sau cu ulei de masline cauta pe google ca sunt multe.
Dar mai bine du-te la plafar am auzit ca sunt niste fiole bune pentru par si cu sampon
Ulei de ricin sau masline amestecat cu 2 galbenusuri de oua, vitamina a, le amesteci si le pui in cap, stai 2 ore dupa care clatesti si te speli pe cap, dar poti folosi si doar uleiul de ricin sau masline.
Din cauza vopsitului prea des, permanentului, folosirea unei perii neadecvate sau a decolorarii parului acesta are de suferit iar aspectul lui este unul destul de neplacut, mai ales ca intotdeauna podoaba noastra capilara inspira delicatete si feminitate.
Desi pe piata exista o gramada de masti de par si tratamente, haideti sa-i oferim 2 remedii naturale pentru rehidratare.
1. Tratament cu zeama de lamaie
Stoarce 2 lamai, amesteca sucul obtinut cu 500ml de alcool de 45? Cu un tifon imbibat in acest amestec tamponeaza radacina parului pana cand termini tot amestecul. Dupa ce ai aplicat lotiunea, infasoara-ti capul intr-un prosop cald si lasa-l timp de 5 – 10 minute sa actioneze, dupa care spala-te pe cap normal.
2. Tratament cu ulei de masline si rozmarin
Amesteca 50ml de ulei de masline cu 3/4 linguita ulei esential de rozmarin si aplica amestecul pe par, de data aceasta pana la varfuri, unde trebuie sa insisti. Dupa aplicare inveleste-ti capul cu un prosop cald si lasa tratamentul sa actioneze 60 minute, dupa care spala-l cu sampon si aplica balsam.
Truc: daca ti se par complicate cele 2 tratamente de mai sus si te-ai hotarat sa cumperi un tratament de par/ masca hidratanta, este bine sa o aplici pe aceasta inainte de samponare pe parul ud, iar efectele se vor vedea mult mai rapid.
fulga989 întreabă:
dobrin1019 întreabă: