| Liana18 a întrebat:

Heyyyy. am si eu o problema nu mi-a venit CM de vreo luna si prima data am crezut ca e o raceala ceva dar dupa m-am cam speriat. am facut 2 teste de sarcina diferite si ambele au rezultat negativ... dar problema e ca am starile unei gravite in toata regula greturi, pofte, stari de somnolenta. ce credeti ca ar trebui sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sa te duci la ginecolog, evident.

| Lora a răspuns:

Sa mergi la un ginecolog pentru a afla un raspuns cu certitudine.

| Ioniboni a răspuns:

Sa mergi la ginecolog! Si sa nu aud cuvantul" rusine". E de neacceptat cat timp sa faci ceea ce te lasa gravida nu iti e.Si in plus ai grija sa nu fie sarcina extrauterina...Nu se vede la test decat in cazuri rare.Mergi la control.In anumite spitale e gratishappy

| Avon_8981 a răspuns:

Sa sti ca nu toate testele sunt sigure!
Oricum...nu neaparat este vorba de o sarcina, ci poate sa fie raceala, infectie sau multe altele.
Eu iti recomand sa mergi impreuna cu mama ta sau daca nu cu o prietena cat mai repede la medicul ginecolog.
El o sa iti spuna cu precizie ai ceva sau poate sa iti spuna ca acum incepe sa iti regleze corpul ciclul menstrual!
Bafta!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
La un control medical de specialitate: ginecologie, analize de sânge, ecograf abdominalo-pelvian, dozări hormonale.
Sănătate.
Pa, pa.

| CarmenR a răspuns:

Sa mergi la doctor, sa refaci testul de sarcina si sa te informezi mai mult asupra subiectului http://www.qbebe.ro/......de_sarcina