Intra aici si ai niste diete bune pentru incepatori plus tabelul cu valorile nutritive ale alimentelor sa stii ce sa mananci si ce nu.
Succes cu slabitul.
1.Vorbeste mai frumos ai doar 12 ani si pastilele de slabit nu sunt bune incearca sa faci sport abdomene cam vreo 30 pe zi mananca fructe in loc de dulciuri, carne de pui mai mult fiarat de decat prajita adica in loc sa pui in tigae ulei pui apa si o lasi sa se faca la aburi de preferat ar fi sa mananci piept de pui, bea 2l de apa pe zi te ajuta sa si slabesti si sa elimini si toxinele.
Draga mea, pentru varsta ta nu e necesar sa ti o dieta anume. Cu timpul, tu vei creste in inaltime si te vei subtia.
Dar totusi, daca char iti doresti sa slabesti, nu trebuie o dieta pentru varsta ta, incearca doar sa eviti painea, prejelile in ulei, mancatul la ore tarzii si dulciurile in exces. Nu manca intre mesele regulate (mic-dejun, pranz, cina).
Bafta!
Medicamentele sunt cea mai proasta solutie...Incearca o dieta cu supa de varza +30 min /1 h de sport pe zi si dormi infasurata in celofan( asa faceau unele gimnaste cand trebuiau sa slabeasca)
Sunt bune fructele si legumele pentru slabit. Dar sa nu mananci cartofi prajiti, copti etc.
Mai bine te-ai ridica tu frumusel de la calculator si l-ai lasa impace, fa miscare altfel nu ai sanse, medicamentele sunt o prostie!
Sincera sa fiu, cred ca cel mai bun mod pentru a slabi, este acela de a fii atenta la cate calorii mananci pe zi
Un pic de miscare nu strica, nu vreau sa insinuez ca trebuie sa alergi dar iesi pe afara si fa plimbari lungi
Incearca sa reduci zaharul si nu te indopa cu medicamente\
Mdaaaa,cine spune sa mananci fructe se inseala :/ de fapt fructele contin zahar,tu pierzi din muschi dar grasimea va ramane, roagati parinti sa mergi la ceva, innot, tennis, ceva ce iti face placere
Buna...pentru varsta ta eu as zice sa fugi de medicamente! poti sa bei ceai verde cateva cani pe zi si nu uita de apa! exista pe piata la plafar sau la alte magazine naturiste ceaiuri naturale speciale pentru slabit sau daca nu uitate pe link-urile astea:http://www.gandul.info/......re-9546020
sau: http://www.gandul.info/......le-8196450
sper ca te-am ajutat :*
Nu iti trebuie medicamente:D o dieta adecvata si sport este tot ce iti trebuie. Incearca sa alergi sau sa sari coarda 30 min macar pe zi:D sau ai putea merge la inot sau un alt sport. Poti afla foarte multe despre slabit pe: www.getfit.ro, www.cristianmargarit.ro, www.culturismfitness.ro