| AAA_9834 a întrebat:

Hi all, am si eu o problema cu unghia de la piciorul stang, mii incarnata si am citit pe net ca trebuie sa o tai intr-un anumit mod ca sa iti treaca. Daca stiti voi ceva mai concret o poza ceva. plssss help

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Trebuie sa ii tai colturile adica sa o tai pe rotund tot timpul si sa tai pielea aia moarta din jurul lor astfel in viitor sa nu se mai intample asta

| catalin188 a răspuns:

Trebuie sa te duci la medic,, eu am mers la urgenta " si cu anestezie locala iti scote unghia si dupa ce inti creste te duci la pedichiura o singura data sa iti da forma cum sa o tai. nu rtunjita la capeta ci patrata

| pinkpupix a răspuns:

Nu trebuie sa ii tai colturile. Unghia trebuie lasata sa creasca dupa propria sa forma, noi trebuie doar sa scurtam unghiile, nu sa le schimbam forma! Las-o sa creasca si tai-o drept, fara sa o rotunjesti. Sper ca iti va fi de folos sfatul meu.

| ellaspange a răspuns:

Buna.Unghiile de la picioare se taie drept si se pilesc putin colturile sa nu aghete. Taierea gresita a unghiilor este unul dintre motivele incarnarii unghiilor, in special unghiile mari de la picioare.
http://unghieincarnata.wordpress.com/714-2/