Am avut si eu otita tot luna asta si am fost la doctor. Am luat Otocalm pentru durere si am facut spalaturi cu alcool boraxic sau ceva in genu intrebi la farmacie e bun si nu are ce sa iti faca rau. Ferba e normala si eu aveam iar de durere scapam dupa cemi puneam picaturi de otocalm si dupa acea ma culcam puneam ceva sa-mi tina cald la ureche gen un prosop si cam in 10 minute ma lasa durerea si puteam sa adorm. pana sa ajung la doctor nici nu puteam dormi de durere. Alcoolul boraxat are concentratia de 4 % si te arde un pic dupa cel pui ca sa nu te speri iar otocalmu este uleios. pe mine otita m-a lasat intr-o saptamana. am plecat in concediu la munte cu ea stai linistita ca nu e asa grav. Am uitat sa zic am luat si antibiotic Oxacilina una la 6 ore ma rog nu cred ca vrei sa iei oxacilina fara recomandarea medicului dar cu otocalm si cu alcoolul poti incerca. Incearca cand te doare sa tii ceva cald la ureche o sa te mai lase durerea. NU te astepta sa iti dispara brusc otita trece un pic cate un pic Nu cred ca ar trebui sa te duci la doctor deocamdata. Mai stai pana sambata vezi cum te mai simti. Sper ca te-am ajutat