| FunkySmile a întrebat:

Hi. Am si eu o problema big grin. De cateva zile ma doare in partea stanga sus in spate, parca ma injunghie ceva sad si trece si prin fata. Oare ce poate fi? sad
Peace kiss

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mihaela31 a răspuns:

Sa nu fie ceva la rinichi,ai grija,du-te la medic,am patit si eu acum cativa ani asa ceva,dar eu nu m-am mai putut ridica o zi din pat,cand am putut merge la medic,diagnosticul a fost nefrita,pentru ca am umblat cam dezbracata, a zis doctora, de la curent.nu sta asa cu durerea.

4 răspunsuri:
| solumaam a răspuns:

Este o simpla raceala care se manifesta exact cum spui cu un junghi care trece printre coaste si este foarte dureros...o frectie cu carmol ar trebui sa mai calmeze durerile!
Eu asa fac de cate ori patesc asa ceva laughing
Acum nu spun sa nu te duci si la un control pentru ca este binevenit!

| unknownn a răspuns:

Peace Day(pisdei)

| Steffu_6043 a răspuns:

O frectie cu spirt si dupa aia la caldura repetand asta in fiecare seara timp de vreo 5 zile si 100% durerea dispare Succes!

| andreea_1503 a răspuns:

Pai in primul rand ar trebui sa consulti un medic.Si eu am avut aceeasi problema recent si s-a dovedit a fi grav:piatra la rinichi.Nu te asigur ca ai aceeasi problema.Cel mai bine ar fi sa mergi sa-ti faci un control.