| MissBlack a întrebat:

Hi ce parere aveti despre noi adidasi c eau aparut la telesopping? Se numesc Fitnes Step sau ceva de genu si slabesti doar purtandu-i, mergand prina casa si cand iesi la cumparaturi, in oras si cand faci curat deci trebuie doar sa ii porti si fara sa faci nimic slabesti cat ai zice peste!laughing Ce parere aveti despre acest " produs minune". Credeti ca este doar un mijloc de a-se vinde sau este adevarat? Eu una nu prea cred adica sunt 2 mil jumate ati dati bani astia pe un produs?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Tigrilă a răspuns:

Tu crezi ca tot ce zboara se mananca?

4 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

E vrajeala.

| luciana200972 a răspuns:

Este teapa, iti corecteaza mersul, poate, dar sa slabesti si pentru tonifiere in nici un caz, eu stiu despre cei de la skechers Shape-Ups care sunt cam 100 de euro si nu sunt prea grozavi. ii poti vrdea aici:www.spartoo.eu/Skechers

| OanaG a răspuns:

Eu nici nu am vazut asa ceva la tv, oricum e vrajeala curata.

| dana9009 a răspuns:

"produsul minune" nu exista. Mai bine "get back to basics"
De banii pe care i-ai da pe acei adidasi iti poti lua fructe si legume si apa si deja esti pe drumul cel bun

Întrebări similare