anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi. ce pot face ca in fiecare dimineata cand ma trezesc sa nu mai am cercane la ochi? adica nu stiu daca suntr chiar cercane sunt asa ceva de culoare mov sub fiecare ochi... dorm destul de mult... ma enerveaza ca arat groaznic si toata ziua le am sad ceva leacuri babesti?:X funDA!:X

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| evostyle7 a răspuns:

Observ ca dormi mult. E ora 1:20, te afli pe TPU, la 7 te trezesti ca ai scoala, asta rezultand in cel mult 5 ore jumate de somn. Asta nu e mult, si nici nu e de mirare de ce ai cearcane la ochi. Si eu aveam intr-o vreme si acum nu mai am... asa ca incearca sa dormi cel putin 8 ore noaptea.

| anonim_4396 explică (pentru evostyle7):

laughing eu nu am scoala la ora 7 straight face incep orele la 12:X dar totusi ai dreptate:* hai ca ma duc la culcare:X multumesc forte mult pentru toate sfaturile:*ai 2 funda de la minewinking noapte buna!:*

3 răspunsuri:
| fustiteTUTU a răspuns:

Dormi in fiecare noapte 8 ore.

| onewish a răspuns:

Nu leacuri babesti ii spun ce fac eu si eu am cv prbleme pentru ca noapte stau cu asta micu ca nu doarme crem nivea cea mai buna o gasesti in farmacii si e doar 10 lei te dai imd dupa ce te'ai spalat si gata succes