| MusicisMusic a întrebat:

Hi! Cine are ochelari de vedere de la Bvlagari? Pana acum am avut de la Dior insa acum am achizitionat 2 perechi de la Bvlagari.Sunt "antiaburire" pentru zi sau cum se zice si o pereche pentru computer si pentru citit...Sunt buni sau sa ma astept ca sa aiba o viata foarte scurta.Nu sunt genul de persoana care ii tine in puf.Deci ceva sfaturi...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Simon a răspuns:

Pentru inceput ar trebui sa stii ca nu conteaza catusi de putin de unde ai ochelarii. Eu spre exemplu am ochelari de protectie (fara dioptrii) cu lentile organice de la HOYA (filtru de dezaburire, antireflex si anti-oil) pe rama POLICE - deci eu de unde am ochelarii?!?! Conteaza foarte mult sa fie o rama care sa-ti placa, asta este si motivul pentru. care exista atatea modele, dupa care iti alegi lentilele si filtrele in functie de necesitati. Ii am de 1 an jumate si nu am nici o problema cu ei, nici eu nu-i tin in "puf", dar acum depinde si ce ai de gand sa faci cu ei, daca o sa-i folosesti exact pentru ceea ce ai mentionat vor avea viata lunga, daca ai de gand sa-i porti si sa sudezi ceva in acelasi timp, atunci nu vor avea viata lunga tongue. Sa-i stapanesti cu placere. Toate bune!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma gandesc ca sunt replici evident ca cei originali sunt peste 500 de euro, asa ca replicile nu tin mult bye bye

| MusicisMusic explică:

Nu sunt replici, sunt originali! Au fost comandati din Italia si in cateva zile(6-7) o sa imi vina.Am vazut si probat modelele in cabinet iar apoi mi-au zis ca in 2-3 saptamani o sa imi soseasca.Nu cred ca sunt replici deoarece am dat 1135$(mai cu exactitatea)pe ei si am platit deja bani.