anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hihappy dati-mi niste sfaturi repede! ce pot face de azi dimineata, mi se zbate un ochi (stang) adica nu stiu cum sa ma exprim... mi se misca sub el ceva sau nu stiu cum sa zicstraight facesi lacrimeaza. ce as putea face? chesti cu 'sa inchini ochiul de 3 ori am facut-o dar nu mi-a trecut!sad hai poate stiti voi ceva ce pot face... ceva de genul leacuri babesti? fundita:X

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Gabriel892 a răspuns:

Daca doare cand clipesti,simti ca ai ceva inauntru dar nu vezi nimic in oglinda, si este foarte rosu nu trebuie decat sa dormi cateva ore sau sa il tii inchis pana iti trece, se vindeca singur.

| francesca89 a răspuns:

E doar un nerv.

| bobby_7474 a răspuns:

Problemele cu ochii nu sint de neglijat,trebuie sa mergi la oftamolog,pentru ca lacrimarea abundenta duce la uscarea ochiului,cea ce duce la mai multe boli grave ale ochiului,pina chiar la orbire,de aceia ti se misca in continuu si nervul occipital, du-te imediat la oftamolog, sanatate