| Viktorelu a întrebat:

Hi fetelor.am si eu o problema, observind ca a inceput sa-mi cada parul mai mult decit in stare normala am inceput si eu sa-mi fac masti cu ulei de masline si ricin dar peste 2 saptamini a inceput sa-mi cada si mai tare. ce imi recomandati poate vreo masca experimentata care poate da rezultate.va rog muult.mersi si va pup!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| babyblue23 a răspuns:

Buna.Stiu ca este o masca de par cu petrol.Se gaseste la plafar.Costa in jur de 10 lei.Eu nu am folosit.Deocamdata nu am probleme.Insa pentru mai multe informatii, poti cauta pe net.Succes.

| Vara200 a răspuns:

Si mie imi cade foarte tare parul asa ca am fost la farmacie si mi-a recomandat niste pastile Queisser! Cauta si tu prin farmacii! Pa`pa!

| ioana030399 a răspuns:

Am si eu acceasi problema dar nu mai mult de 20 de fire imi cad uite depinde si de balsam si nu stiu vreo masca sa te poata ajuta dar incearca sa iti schimbi balsamul

| doctoressa a răspuns:

Buna! Ar fi bine sa mergi la un consult medical, pentru ca de multe ori caderea parului e determinata de afectiuni sistemice. Mai multe detalii aici: http://www.i-medic.ro/boli/alopecia-sau-caderea-paruluicalvitia
Multa sanatate!

| gioia a răspuns:

Mastile nu ajuta la nimic. Parul cade in sezonul asta. Daca simti cum creste un pufulet pe scalp atunci e ok daca nu atunci fa-ti analize hemograma cu formula completa si fierul