| Viktorelu a întrebat:

Hi.imi plac ff.mult dulciurile dar am probleme cu kilogramele...cu ce pot sa le inlocuiesc((

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| mog a răspuns:

Fructe si legume crude sau uscate... dulciuri fara zahar (cauta in magazinele bio)

| aDa23 a răspuns:

Mananca fructe happy e cel mai bine eu de ex eram dependenta de oreo si haribo laughing acum sincer le inlocuiesc cu cate un pahar de limonada sau o salata de fructe happy crede-ma e mult mai sanatos asa happy:* succes happy

| benny a răspuns:

Fructe,dulciuri pentru diabetici(cele fara zahar),

| Rapunzell a răspuns:

Seminte de susan cu miere de albine. Este delicios si fiind foarte hranitor, nu poti manca foarte mult happy Nici miere si nici susanul nu sunt dietetice, dar sunt mult mai potrivite decat dulciurile din comert. Poti adauga si putina cacao si lapte happy

| anutza a răspuns:

Fructe
compot
dulciuri pentru pers cu diabet - nu au zahar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fructe proaspete! Dupa putina vreme o sa ti se para si ele prea dulci si poti include si snacks din legume crude... Miammm

Întrebări similare