anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi. O intrebare pentru fete. Mie mi-a venit menstruatia pe 1 iulie si s-a terminat pe 5. Si azi ( 23 iulie) mi-a venit din nou. De ce oare asa de repede? Ms.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Ana-Maria94 a răspuns:

Depinde nu este o regula probabil din cauza dereglarilor hormonale.

| Sasha_2764 a răspuns:

Pai ai menstruatia neregulata este normal happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pana se regleaza menstruatia, asa se intampla.happy Nu e nimic grav big grin Peste vreun an (poate chiar 2) ti se va regla si iti va veni normal big grin.

| Daria a răspuns:

Eu stiam ca azi e 4 august, nu 23 iuliestraight face

| marrr a răspuns:

Da chiar, nimeni nu si-a dat seama ca azi suntem in 4 augustlaughing). Daca ti-a venit pe 23 iulie inseamna ca a fost doar o dereglare hormonala, dar daca ti-a venit azi, n-ai de ce sa te ingrijorezi pentru ca suntem in 4 august!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Un ciclu menstrual cu durata de 21 de zile e absolut normal. Dar daca inainte aveai ciclul mai lung, e cazul sa mergi la ginecolog pentru a afla cauza schimbarii.

| Zenithf a răspuns:

Este un pic cam repede, normal ar fi trebuit sa vina in 29/30. :-\
Daca esti la inceput, adica in primii 2-3 ani, poate si dupa aceea, este posibil ca ciclul tau sa fie neregulat.
Pentru reglarea ciclului bea ceai de coada soricelului.
Apropo, stai prost cu data, ii 4 august... laughing