Nu cred ca poate fi vorba de o problema la nivel psihic, pur si simplu asa sunt unele persoane. Dar nu-i ceva rau.
Nu poate fi numita decadere. Pierzi notiunea timpului atunci cand nu ai ce face si "pierzi timpul aiurea". Gaseste o activitate care sa te atraga si atunci vei vedea cum se schimba lucrurile. Citeste, iesi afara cu prietenii, in oras la scoala. Ma duceam la scoala doar pentru motivul ca eram cu colegii si ne distram. Succes!
Vine primavara...ia niste vitamine si incearca sa faci lucruri mai putine dar bune, gaseste-ti prioritatile, si nu iti mai fa ganduri negre.
Si mie mi se intampla dar incerc sa nu caut o explicatie astept sa treaca de la sine
Nu e nimic inexplicabil, fiecare corp/obiect din univers are un anumit puls energetic.Al pamantului a fost 7, 83 asta pana in 1980.De atunci a inceput sa creasca in prezent ajungand la 12. Din aceasta cauza timpul relativ pare ca trece mai repede ca si cum ar fi doar 16 ore, de fapt sunt aceleasi 24 ore si e doar relativa toata chestia.E ca si cand stai la scoala si te miri ce greu trece timpul la ore, acela e timpul relativ.Nu poate fi tratata, ca orice organism trebuie sa te obisnuiesti cu aceasta trecere...E un fenoment astrologic bine cunoscut. Daca vrei sa te documentezi mai mult pe aceasta tema da-mi un mesaj
@Cosmin numa pentru ca nu a inteles nu inseamna ca nu e adevarat ce am zis.E fizica pura si e demonstrata toata chestia aia
@srk: apreciem vastele tale cunostinte de fizica a pamantului, astrologie etc, insa nu cred ca ai ajutat aceasta persoana cu nimic! Eu inteleg, e bine sa fim deontologi(e la moda) in diverse materii, insa repet, nu cred ca a inteles ceva.