| mytzzu a întrebat:

Hi TPU...am acnee vulgara si am fost la medic. mi-a dat anumite pastile un unguent si mi-a scris cum sa le iau pe retetele alea care le-am luat de la el apoi cand matushmea a fost la farmacie nu si'a dat seama de prescriptii in fn nu stiu cum ar trebui sa i-au unguentu se numeste; skinoren" acneea nu e avansata am av de vreun an si acum pare sa imi mai treaca nu stiu daca ati av asa ceva spuneti-mi cam cum ar trebui sa-l iaumersi mult

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Incearca mai bine Zineryt aici ai indicatii. http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137 am inteles ca e f bun si multi s-au vindecat cu asta.

| PinkPanther a răspuns:

Mircea Eliade - Romanul adolescentului miop

| PinkPanther a răspuns:

Scuze am scris din greseala aici big grin

| Necrophagist a răspuns:

L-am folosit, nu e cine ştie ce, merge de 2 ori pe zi dimineaţa şi seara.În general tratamentele dermatologilor nu funcţionează.Ţi-ar trebui băi de aburi cu muşeţel 8 zile la rând, scorţişoară cu miere, măşti de argilă şi un Ivapur.O alimentaţie vegetariană ar face pielea curată de orice defect.

| missReckless a răspuns:

Buna. Eu am scapat de acnee vulgara cu Zineryt. Cred ca e cel mai bun tratament antiacneic, la ora actuala. Costa in jur de 30 de lei si se gaseste la farmacie. Sunt 2 tuburi, unul cu praf si unul cu lichid; va trebui sa le amesteci. Zineryt-ul il aplici de 2 ori pe zi. Iti va usca putin pielea, tocmai fiindca cosurile sunt cauzate de excesul de sebum; poti folosi o crema hidratanta, precum Vichy Aqualia thermal.
Succes. happy