Ai 1.76 si 45 de kg si vrei sa slabesti? Sau vrei sa ajungi in spital?
Mai usor cu dietele ca iti fac mai mult rau decat bine. Incearca sa faci sport da` cand poate sa duca organismul, nu-l forta. Alearga sau fa abdomene si trebuie sa mananci de 3 ori pe zi si sa bei multe lichide ca altfel te deshidratezi si mai rau e.
Invata sa te apreciezi, e bine sa-ti doresti sa arati bine si sa muncesti pentru asta dar nu-ti face idei gresite. La inaltimea ta esti perfecta, chiar ti-ar mai trebui cateva kg in plus.
La 1.76 si 45 kg ti-as recomanda sa ramai asa! La cat vrei sa ajungi ...la 40 de kg.La 1.76 ai tai o sa arati rau! Faci cum vrei!
What? 1.76 si 45 de kg...
Wtf...
Mai fata tu daca ai sa o continuui asa ai sa ajungi rau de tot...
Cauta si te alimenteaza.
Este foarte bine sa mananci de 2 ori pana in 6.si cu sportul care il faci nu ar trebui sa ai probleme.
Cauta si ai grija de tine ca daca dai in anemie sau in altceva ai sa iti doresti sa mai pui cateva kg pe tine.
Esti FOARTE slaba la inaltimea ta. Opreste-te sau iti vei face rau. Sper ca nu esti bulimica sau anorexica. Daca da, nu ezita sa ceri ajutor. Daca nu iti place ceva anume la tine, solduri, abdomen etc., lucreaza la acele zone, fa exercitii fizice, dar nu te infometa. Sa stii ca o femeie e mai frumoasa cand are forme si nu i se vad toate oasele prin piele. Ia-o ca exemplu pe Adriana Lima, una dintre cele mai bine platite supermodele din lume, la 1.78m are 52 de kg si arata mai mult decat perfect. Nu iti recomand nicio dieta, cu asta se ocupa nutritionistul, te sfatuiesc doar sa incluzi in alimentatia ta mai multe fructe si legume, apa, carne de peste si pui. Important e sa mananci echilibrat si sa ai un stil de viata la fel. Bafta si nu uita ca esti frumoasa pentru ca esti unica! Invata sa te apreciezi, ca vad ca cu critica stai bine.
Nu esti pe treaba ta cum sa mai slabesti...vezi ca asta se numeste anorexie! eu iti recomand un sirop excelent pentru metabolism si pentru stare de bine. se numeste noni. uite cietse despre el: http://www.suplimente-naturiste.com/101-noni-lichid-sirop-noni.html
Eu am 168 si 51kg si nu stiu cum sa ma ingras, si u vrei sa slabesi, mai bine ramai asa sau mai pune ceva pe tine