Incearca sa mananci la intervale neregulate in special mancare cu multa grasime (chipsuri, fast food etc.)
10ani,29kg nu e ok faza cu fast food nu e ceva sigur si pote sa iti agraveze. Mergi la un doctor nutritionist sau ceva de genu, papa si tu mai mult.Eu manc la ori ce ora in fiecare zi si am la 1.76 si 65-70kg (nu ma ingras daca nu am un orar la meselor) alti se pot ingrasa.Doctoru ramane baza.
Pai mananca multe fructe(banane,capsuni,cirese, etc), lactate, carne ca sa castigi multe proteine si vitamine si nu iti face griji nu esti chiar asa grasa, ai timp sa te ingrasi destul atata timp cat esti sanatoasa nu conteza cat esti funda
Nu te ingrasa. Nu ai nevoie. Eu la 10 ani aveam 24 kg. O sa vezi ca o sa te ingrasi peste 2-3 ani. Nu te ingrasa acum pentru ca vei fi foarte grasa mai tarziu!
Pai poti manca daca vrei sa te ingrasi mananca fast food, pizza, mancaruri cu foarte multa grasime si o sa vezi
Eu ti-as sugera sa mananci sanatos adica sa mananci si de la fast food cam 2 zile pe saptamana de acasa sa manaci vara fructe sa bei foarte multa apa sa mai faci si sport ca daca nu, nu vei mai putea sa alergi cand vei fi mai grasa, sa nu mananci din 5 in 5 minute ca te vei ingrasa foarte tare mananca la un interval de 3 ore si mananca de 3 ori pe zi
1: nu toate persoanele se pot ingrasa (am o prietena si are 19 ani si are 30 kg...mananca mult si nu face sport si tot slaba e)
2: mananca mult si nu face miscare( desi la 10 ani, 29 kg e super)...stiu o persoana care mananca putin, face miscare si tot plina este...
..depinde de organism; cel mai bun raspuns il gasesti tu insuti, gandeste-te bine doar