| SunnyFlame a întrebat:

Hi TPU! care ar fi greutatea ideala pentru varstra de 14[la fete] ani si inaltimea de 1.76[precizez ca eu am 45 kg]e bine sau nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LeMotán a răspuns:

Exclusiv din punct de vedere al sanatatii si confortului fizic si folosind tabelul valorilor Indicelui de Masa Corporala agreeat de organizatia mondiala a sanatatii, greutatea fara riscuri pentru sanatate in cazul tau nu trebuie sa fie mai mica de 57 kg sau sa depaseasca 77 kg. O zi buna!

3 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Si, cum te descurci cand bate vantul? Esti mult prea slaba pentru inaltimea asta. Eu am 1, 78m si 60kg si inca ar mai fi loc de pus vreo 3-4. Ar trebui sa mai pui si tu pe tine macar vreo 10kg.

| ileanaadrianastan a răspuns:

Cca. 56 kg.

| Passionlove a răspuns:

Poti incerca o cariera in modeling big grin. Eu nu stiu ce va faceti atatea griji ce n-as da si eu sa am inaltimea ta blushing.

Întrebări similare