| Luannah a întrebat:

M-am apucat acum 4 zile sa fac o prostie, m-am taiat pe mana scriind ceva, apoi am pus cerneala. Dar am zgariat si s-a luat pielea apoi am mai pus cerneala blabla.Acuma dupa 4 zile sa inchegat sangele si am smuls-o. Iar acum a ramas un semn ciudat fara prea multa culoeare mi s-a facut si rau cand am vazut si pentru un moment nu am mai stiut de mine.Acum ma doare foarte tare...carne vie sau cum se cheamastraight faceSi eu ca proasta m-am apucat atuncia sa-mi fac ditamai inimioara rolling eyesAcum e ditamai cicatricia.Si mai e putina cerneala neagra si rosie. Dar ma doare sa ating.Credeti ca va ramane mult timp acolo? I don't want to see

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ItachiUchiha a răspuns:

Nu chiar mult timp va ramane acolo maxim o luna ca sa nu te mai doara pune o compresa cu apa rece o sa te usture putin dupa ce sa uscat compresa pune niste betadin apoi pune un leucoplast. Funda.

| Luannah explică (pentru ItachiUchiha):

Normal ca-ti dau funda.Dor nu i-oi da aluia cu canceru' pe facebook rolling on the floor

4 răspunsuri:
| ItachiUchiha a răspuns:

Mutumesc pentru funda sper ca iti va trece rana.

| Luannah explică (pentru ItachiUchiha):

Msper si eu straight faceMi se face rau doar cand ma uit straight face

| Luannah explică:

Ma ...chm chm chm pe copii big grin