| TheGrooveStreet a întrebat:

Hi TPU! Sunt intr-o mare belea sad (zic eu), am o fractura la mana la metacarpian. Doctorul mi-a zis sa dai ghipsul jos dupa 3 saptamani insa eu peste 2 saptamani am tezesad. E in regula daca l`as scoate peste 2 saptamani?sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ZOZOKid a răspuns:

Nu ti-l da jos! E cea mai mare prostie pe care poti sa o faci! Strici o mana intraga pentru niste cacaturi de teze! Profesorii vor intelege situatia si te vor lasa sa dai tezele mai tarziu. Am avut un coleg in scoala generala care a stat 4 luni cu mana in ghips. Profesorii au fost intelegator, iar la teze, au adus un coleg din alta clasa si l-au rugat sa scrie teza pentru el ( adica cel cu ghipsul i dicta rezolvarea si ala scria). Se pot gasi solutii. Dar un os vindecat prost nu mai poate fi reparat

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Medicul nu e prost, nu-l ignora si ti-l dai jos dupa 3 saptamani. Examenul o sa astepte pana te vindeci.

| wintage a răspuns:

Si eu am avut o fractura la mana dreapta si am continuat in acelasi ritm obisnuit. Si acum sa fim seriosi : daca poti tine mouse-ul in mana, pixul de ce nu l-ai putea tine? Sau manevrezi cu stanga?

| Cristi905 a răspuns:

Eu zic asa, il scoti in saptamana cu tezele, cu codnditia doar sa scrii cu mana aia, nu sa joci stiu si eu baschet, volei sau chiar orice alt sport pentru poti sa cazi si s-o rupi din nou mai rau

| ovidello a răspuns:

Pentru o amarata de teza nu are rost sa iti chinui mana si sa ramai probabil cu ceva sechele... Ai putea sa-l rogi pe prof sa scrie in locul tau, dictandu-i sau sa o dai dupa ce iti dai ghipsu jos

| aurelian_9933 a răspuns:

Daca ti-a spus doctorul, eu iti sugerez sa nul dai jos, pana peste 3 saptamani ca sa se vindece, ca sa nai probleme dupa aia

| MaDaTeNColo a răspuns:

Nu e în regulă de loc, eu am avut ghips la mână și l-am scos mai devreme, acum am cotul puțin întors spre interior și nu se mai reface. Eu zic să vorbești cu profesorii să te lase să dai tezele mai târziu. Că doar nu vroiai tu să-ți rupi mâna. Sper să te ajut! Pupici!