| dark1angel a întrebat:

Hi TPU! Urina de culoare galbena ca lamaie ar trebui sa ma ingrijoreze? ps:e galbena ziua

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| michael5813 a răspuns:

Culoarea poate varia chiar in functie de nivelul de hidratare sau... deshidratare! astfel o persoana deshidratata va avea urina de o culoare mult mai inchisa si viceversa! dar mai important este limpezimea si mirosul urinei! un miros cu adevarat urat si nu specific urinei inseamna o infectie urinara care netratata va duce la complicatii iar o urina tulbure va arata ca persoana are piatra la rinichi sau nisip! la tine, nu cred ca este vreo problema...

| Captoresque a răspuns:

Dar nu e asta culoarea normală a urinii?!

| dark1angel explică (pentru Captoresque):

A mea este un galben prea inchis.

| Captoresque a răspuns (pentru dark1angel):

Atunci este posibil să ai o concentrație mai crescută de urobilinogen (derivat din bilirubină). Ai putea să-ți faci niște analize, dar dacă nu prezinți alte simptome decât acesta, eu zic să lași așa că sigur este ceva fiziologic și se rezolvă de la sine.

| george232323 a răspuns:

Pai cred ca inseamna ca ies toate toxinele din corp si inseamna ca e de bina intr-un fel...

Răspuns utilizator avertizat
| FațăZâmbitoare a răspuns:

Bunahappy nu cred ce trebuie sa te ingrijorezi...cel mai bine este sa iti faci niște analize de urina si vezi happy. Te pup :*