| 준섭 a întrebat:

Hi-yum!
Am o infectie dentara de doua zile. In cam cat timp se retrage umflatura? Am inceput astazi de dimineata tratamentul cu antibiotic, am luat de doua ori pana acum, maine trebuie sa merg la scoala pentru ca am competente si umflatura este destul de evidenta. Multumesc! *^^*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SunShine a răspuns:

Hei. Pai antibioticul isi face efectul dupa 24 de ore, nu e chiar asa rau daca se vede, deci cel mai sigur umflatura o sa se retraga cat mai curand, succes la competente! Si eu am maine happy

| 준섭 explică (pentru SunShine):

Se vede ciudat, am buza de sus umflata laughing.
Mersi la fel! *^^*

| SunShine a răspuns (pentru 준섭):

E mai ok happy?

| 준섭 explică (pentru SunShine):

Dap, nu am mai avut probleme de atunci, multumesc de intrebare ^-^ ~

8 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Cel mai probabil, ai un abces dentar ( puroi la o masea/dinte ) şi NU-l poţi trata "acasă".
Cel mult, poţi să-ţi pui o compresă cu apă rece pe maxilar ( în exterior, pe faţă ) în zona unde este inflamaţia/abcesul.

TREBUIE să mergi la medicul stomatolog pentru a vedea care este motivul acelui abces : eventual, o să-ţi facă un drenaj ( ca să aibă pe unde se scurge puroiul ) şi o să-ţi prescrie un antibiotic adecvat!

Toate cele bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai lua Antibiotice si spalate pe dinti. Prima data te speli fara pasta dai pe toti dintii si in fata si in spatele lor apoi dupa ce clatesti gura poti sa dai cu pasta.

| 준섭 explică (pentru anonim_4396):

Nu am cum sa ma spal, doar daca ating dintele mor de durere. Trebuie sa iau antibiotic, altfel infectia ramane acolo.

| MrAnonym a răspuns:

Cel mai bine du-te la Dentis.Iti va da un sfat.

| Costache_Teodora_1989 a răspuns:

In a 3-4 a zi de tratament de obicei. Depinde De persoana si gravitatea infectiei!