Buna
Wow, e foarte binee dar poti sa incerci la ora 19 in loc de ou cu dovlecel la cuptor ceva mai usor cum ar fi o salata sau paine prajita cu putin ceai neindulcit.
Bravo. Daca o ti tot asa intr-o saptamana poti slabi aproximativ 5-6 kilograme.La mine asa e
Mult noroc:*
Lipsesc ceva proteine (desi, daca te multumesti cu oul...). Si cred ca fructe ar merge mai multe, e sezonul piersicilor (vezi ca pepenele pe caldura sa se altereze)
Foarte bine ca faci cat mai mult sport.Si poti manca cat mai multe fructe si salate de vara acum ca e si foarte cald...Si da este sanatos.
Evident ca slabesti daca continui asa...
Ai grija sa mananci cate putin dar de mai multe ori pe zi, sa mananci inainte de ora 18 (sau cel putin 4 ore inainte sa te culci) si sa ai necesarul zilnic de 2000 de kcal.
Eu sunt de parere ca dimineata ar trebui sa mananci putin mai mult, dar in principal e bine (ai grija cu sareaa) si introdu in alimentatia ta zilnica cat mai multe produse din cereale integrale, fibre.toate cele, lactatele ajuta si ele. legumele fructele. Alimentatia ta este sanatoasa iar daca o tii tot asa ai multe sanse sa slabesti. Dar daca vrei sa stii mai exact cauta pe net, exista siteuri unde poti sa-ti calculezi greutatea ideala. cate kcal ar trebui sa mananci pe zi pentru a slabi si toate cele, am gasit odata un asa site, nu mai stiu exact cum se numea site-ul dar stiu ca era in limba engleza. Good luck!