anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hipofiza. Cum pot sa o stimulez? Exista tratament pentru asa ceva?
E prea putin activa.
Sintome: apetit sexual redus, memorie proasta, stare de spirit proasta(spre depresie).
funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Ce a spus endocrinologul?

| anonim_4396 explică (pentru Abh):

A spus sa fac analize. am facut, initial am luat 50 micrograme si am ajuns pana la 250. cu 250 au iesit analizele bune. eu m-am operat de tiroida(basedow graves). si ma gandesc ca tiroida e in stransa legatura cu hipofiza... din cate am citit hipofiza secreta 7 hormoni, si i se mai spune glanda "sefa" a sistemului endocrin. eu unu cred ca din cauza ca e prea putin activa am simptomele astea. inainte sa ma operez nu am avut probleme de memorie(am luat bacu), acum in starea in care sunt, nu stiu daca as depasii nota 3 la bac! de 2 ani ma tot plimb de la un doctor la altul, am fost si la psiholog si nimic.

Abh
| Abh a răspuns:

De ce nu mergi inapoi la chirurgul care te-a operat? Banuiesc ca ai fost operat intr-un centru universitar.

| anonimusboyy a răspuns (pentru Abh):

Daca nu stii raspunsul, nu comenta.
Din cate stiu la o intrebare nu se raspunde cu o intrebare. DA?

| Abh a răspuns (pentru anonimusboyy):

Dragul meu, si la medic ti se pun intrebari. Se cheama anamneza. Multa sanatate!

| anonimusboyy a răspuns (pentru Abh):

M-am simtit jignit putin. Nu mai conteaza. Am gasit solutia! Multa sanatate si tie!

| Abh a răspuns (pentru anonimusboyy):

Sa ai noroc si sarbatori fericite!