| VladuCristianCo a întrebat:

Hipohidroza. Cred ca asta am si eu gen nu transpir si nu pot merge acum la un medic... Daca ati avut sau cunoasteti pe cineva care a avut sau are vreau sa imi spuneti cum a scapat, ce medicamente ati luat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

SE numeste hiperhidroza doar 3% de pe glob o au
Printre care si eu. deci transpiri excesiv cand suferi de boala asta nu prea exista tratament eficient doar tratament prin injectare cu toxina botulinica si costul e mare si efectul nu tine mult in jur de 6 si 12 luni. Alimentatia e foarte eficienta si eliminarea stresului.

| VladuCristianCo explică (pentru anonim_4396):

Hipohidroza si hiperhidroza sunt diferite... hiperhodroza transpiri excesiv... hipohidroza nu transpiri in unele zone sau pe tot corpul eu nu transpir pe tot corpul si ma incalzesc rau de tot si ma mananca / arde pielea.

| anonim_4396 a răspuns (pentru VladuCristianCo):

Da scuze greseala mea happy.ar trebui sa vizitezi un dermatolog cand o sa poti.mai ales ca hipohidroza este asociata si cu alte boli.