Pe covor, aoleu, mai bine pat.
In nici un caz in pat, ca-i moale si face foarte rau, stranbandu-ti spatele mai rau.
Este recomandat de ortopezi cand ai probleme cu spatele, coloana vertebrala sau oase rupte, strambe, pozitii aiurea sa dormi pe lemn, sau pe podea, ca sa se intinde oasele si sa se relaxeze.
Fa miscari din gat, umeri, tors. Nu prea ample si nu multe. Si maine dimineata faci iar.
Nu pot apleca capul in jos sau pe spate.Pot doar spre dreapta, adica opus durerii.
Atunci, poate un masaj usor.
Zicea mai sus ca poate fi junghi->cheag de sange.Si daca il masez nu e bine,
Decat sa zic ca e cheag de sange, sa ma fac de ras in public, mai bine nu zic nimic. Nu ti-am spus eu asa ceva. E un junghi sau o nevralgie, si sigur are legatura cu o pozitie nenaturala, probabil in timpul somnului, de aia am recomandat cateva miscari. Daca nu merge, un masaj usor, facut de altcineva.
Am citit eu un pic gresit.
Am avut simptomele astea de multe ori. Sunt spectaculoase, dureri ascutite, nu te poti misca, dar de fapt nu e nimic grav.
S-a mai ameliorat totusi fata de cum era la inceput.Dar e ciudat ca nu m-a luat cand dormeam, am dormit perfect.Doar m-am aplecat putin si dupa ceva timp a inceput/
Poate ca in momentul in care te-ai aplecat, s-a intins vreun muschi si de-asta te doare locul respectiv. Stai linistit, trece in cateva zile cel mult
Zileee?
Dap
Am patit asta odata...nu imi puteam misca gatul. Am stat cu gâtul intepenit vreo 5 zile pana a inceput sa treaca
Si cand ai patit asta?
Cred ca este vorba de un junghi: http://ponturifierbinti.com/cum-scapam-de-junghiuri
Va trece de la sine, da, in mai putin de o saptamana.
Ele apar si de la miscari bruste, fortate ale muschilor care nu au fost "incalziti". De aceea este bine sa facem exercitii fizice dimineata. Aceasta este "incalzirea" muschilor pentru ziua respectiva.
Posibil sa gasesti o alifie care sa te scape de durere; poate la farmacie in genul bengay care il folosesc sportivii.
Mda,si eu ziceam ca incep sa fac "sport", sigur.
Mersi, o sa caut, moment sunt singur acasa.
Acum cateva luni
Pai ce ai facut?
IonBadita1 întreabă: