| ChuPaChuPsPinK a întrebat:

Hmmmm am o problemasad :
de 4 zile ma doare picioru si cand m-am uitat acolo la genunchi nu este la fel ca celalalt. ma doare cand fugcrying, stau pe el ...etc.Ce as putea face?
fundita

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Goguletzu a răspuns:

Se poate sa incepi sa faci apa la genunchi, si eu am avut o perioada asemanatoare n-am facut miscare si cand am iesit la alergat au inceput sa ma doara uneori aproape sa cad...happy

iti doresc insanatosire grabnicahappy
pup:*

13 răspunsuri:
| trăncănici a răspuns:

Du-te la ortoped, dacă faci apă la genunchi, e de rău!

| SDC a răspuns:

S-ar putea sa faci apa la genunchi, dar nu vreau sa te speri du-te la un medic o sa-ti dea un tratament

| Aleeeeeexandra a răspuns:

Te-ai lovit?

| ChuPaChuPsPinK explică (pentru Aleeeeeexandra):

Da m.am lovit destul de tare la sport.

| Goguletzu a răspuns:

Du-te la doctor, cel mai bine nimeni nu e in stare sa-ti ofere un tratament daca nu vede despre ce e vorbahappy

| ChuPaChuPsPinK explică (pentru Goguletzu):

Pai daca tot o sa ma doara ma voi duce la doctor happy

| Goguletzu a răspuns (pentru ChuPaChuPsPinK):

Depinde ce fel de durere e?

te doare tot timpu sau doar cand fortezi un pic?happy

Nu ma doare tot timpul. doar cand ma fortez asa. sa fug etc.

Mersii te pup :*

| Aleeeeeexandra a răspuns (pentru ChuPaChuPsPinK):

Cel mai bine, ar fi sa te duci la un doctor, el va stii ce sa iti faca.Bafta!

| Goguletzu a răspuns (pentru ChuPaChuPsPinK):

Se poate sa incepi sa faci apa la genunchi, si eu am avut o perioada asemanatoare n-am facut miscare si cand am iesit la alergat au inceput sa ma doara uneori aproape sa cad...happy

iti doresc insanatosire grabnicahappy
pup:*

| CuriosEL a răspuns:

Hmm nu stiu cum sa ma exprim asa ca o iau direct daca esti grasa atunci tiai rupt sau ti-s-a dus osu de la loc si daca esti slaba atunci iti va trece in 4-5 zile daca til misti si til intinzi iti promit ca asa te faci bine mai repede

| ChuPaChuPsPinK explică (pentru CuriosEL):

Nu sunt grasa deloc PlayForFun96. mersii de raspuns.

| CuriosEL a răspuns:

Ee atunci esti ok ai facut o indindere atunci daca til intinzi vei fi mai binewinking