| Rockzstar a întrebat:

Hola! pe scurt, de 2 saptamani imi curge nasul incontinuu, suflu zilnic incontinuu si astazi de dimineata cand am suflat mi-a curs putin sange de cateva ori si de atunci cand tin capul in jos sau cand suflu nasul ma doare capu, stie cineva ce este asta? sau cum pot trata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Concurs2025 a răspuns:

Daca iti curge sange poate ai bagat degetul in nas si te-ai zgariat...
sau poti avea si tensiune daca bei energizante, ness, cafea multa, stress, etc.

| Rockzstar explică (pentru Concurs2025):

Multumesc pentru raspuns. Nu beau cafea si nici nu m-am zgariat, probabil este normal la cat am suflat nasul dar nu stiu cum sa rezolv chestia cu durerea de cap, este inconfortabil

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Alergie. Daca nu ai sângerari abundente, inseamna ca a fost doar o leziune. Probabil, acum cu primavara, ai dezvoltat alergie la praf, polen sau ambrozie(mai sunt si alte alergii dar astea sunt foarte intalnite). Incearca sa iei pastie pentru alergii

| gabicoo a răspuns:

Mergi la un medic.