Mameloanele incep sa se schimbe cam la 7 saptamani de la conceptie, deci este absolut imposibil sa vezi modificari la doar 6 zile de la contactul sexual.
Primul test de sarcina concludent il poti face dupa ce trec 21 de zile (fara sa numeri ziua contactului sexual si ziua testului), din prima urina de dimineata.
Nu modificarile sanilor sunt un prim indiciu al unei sarcini( ele apar mai tarziu!) ci un hormon, gonadotropina corionica, decelabila in urina cu ajutorul testelor de sarcina. Documenteaza-te de aici dupa cat timp se pot face asemenea teste pentru ca rezultatul sa fie adevarat : http://www.contraboli.ro/cum-se-face-un-test-de-sarcina/
Simptomele sarcinii sunt prea rapide, ele apar abia dupa 1 luna de la conceptie, aici este doar subconstientul tau care iti joaca feste. Fa-ti un test de sarcina dupa 3-4 saptamani de la accident, abia atunci se vede clar sarcina.
Acuma daca ai vrut p.la fara prezervativ, asta este.Doar stiai ca poti sa ramai gravida.De ce zici HORROR? Esti proas.a? Cum poti sa zici asa ceva? Copilul este o BINECUVANTARE! Sunt atatea si atatea femei pe lumea asta care ar da orice sa aiba horrorul tau! Asa sa stii, orice s-ar intampla.Sa iti iei iubitzelul,sa faceti nunta,si sa fiti fericiti,impreuna cu copilasul vostru care va veni,daca intr-adevar esti gravida. Auzi,sa nu te puna Dracu,Satana,sa faci vreo prostie! Stii tu care! sa omori un copil nenascut. Daca faci asa ceva, vei avea necazuri toata viata, Dumnezeu pedepseste crima!
Pai asta nu ar dovedi decat ca esti o crva,la fel ca toate crvele.Zi, cine te-a pus sa te fu.i fara prezaervativ? Chiar asa de tzarranca esti, incat nu iti dai seama ca ramai gravida? Si mai vrei sa dai la medicina.Eu zic sa te lasi si sa te apuci de crescut vacile.Lasa medicina,nu-i de tine.
Si apoi,zi: daca mama ta te avorta,mai erai tu aici,ca sa zici toate prostiile pe care le debitezi?
Si nu uita: Planurile tale de viitor,sunt doar ipoteze, nu certitudini. daca Dumnezeu vrea, iti tranteste maine una de ramai paralizata de la gat in jos pe viata.Sa vedem atunci, care or sa mai fie planurile tale de viitor.
Si apoi: Pai ****.l ala cu care te-ai ***.t, nu il intereseaza sa faceti o familie impreuna? Sau esti doar material pentru pul. lui? Ia zi.Si daca o sa aveti un copil impreuna, ce e atat de rau?
Daca nu ai folosit prezervativul, sansele sunt foarte mari sa ramai insarcinata.Mergi cat mai repede la o farmacie si cumpara un test de sarcina, si vezi cum iasa, pozitiv sau negativ.Cel mai bine este ca prima data sa faci testul de sarcina si asa vei primii raspunsul.
Draguto cand ramai gravida sani ti se intaresc iar menstruatia iti vine ca si un lichid maro care numai te patez iti curge maxim o zi si atunci fi sigura ca esti gravida.Iti zic pentru ca eu stiu ca am o fetita si stiu simptomele.Fa-ti un test peste o saptamna
Zic horro pentru ca am 19 ani, si abia am terminat liceul. vreau sa intru la medicin anul asta, am planuri prea mari pentru viitor, si o sarcina acum, miar omora psihicul, daca nu omor eu copilul nenascut, care nu are idee cei cu lumea asta idioata((((
Zic horro pentru ca am 19 ani, si abia am terminat liceul. vreau sa intru la medicin anul asta, am planuri prea mari pentru viitor, si o sarcina acum, miar omora psihicul, daca nu omor eu copilul nenascut, care nu are idee cei cu lumea asta ((((
E posibil. fa un test de sarcina. iar daca nu esti sigura de rezultat, mergi la un control ginecologic