Adevarat a inviat! pentru cosuri e la farmacie o crema hidratanta cu tataneasa si coada soricelului, e super buna crede-ma si e si ieftina 9 lei incearca
Bună.
Adevărat a înviat!
Încearcă un tonic antiseptic și aplici pe ele tinctură de propolis (produs natural, lasă chimicalele).
Pa, pa.
Adevarat a inviat!
dap zynerit pe mine m'a ajutat xd
mi-am dat si dimineata si seara asa cum este si recomandat si mi'au trecut de tot in cam 1 luna de zile
Adevarat a inviat!
zyneritul este foarte bun mi-au disparut toate cosurile si am fata foarte fina.Mi-au disparut in 3 saptamani ca prin magie la inceput in primele 5 zile nu simti nici o diferenta apoi ti se cojeste pielea (trebuie sa folosesti o crema ca SKINOREN)iar dupa aia ti se duc cosurile si fata devine super fina.
mai intai iti pui zyneritul iar dupa 30 min aplici crema.
Eu am fost la dermatolog
Adevarat a inviat! Zineryt-ul este singurul tratament care a dat rezultatele dorite in cazul meu.Am incercat extrem de multe alte tratamente inainte, atat naturiste, cat si produse.Lucrul acesta m-a determinat sa nu mai folosesc altceva si, de cativa ani, folosesc numai Zineryt.Desi l-am folosit si cu intreruperi, nu m-a dezamagit niciodata.Il poti folosi si tu, dar numai in urma unui control dermatologic care te asigura ca e totul in regula daca-l folosesti(in unele cazuri poate face mai mult rau decat bine, lucru valabil in cazul marii majoritati a produselor).