| Belluuu a întrebat:

Hristos A Inviat! is curios de ce apar cosurile si ce contin ele thinking si cum se pot trata natural si artificial (pastie, creme etc.), am auzit de la niste preteni ca "cica" daca faci Sex dispar straight face ii si asta o metoda thinking Vreau Cat Mai Multe Informati laughing devil) Merci Atincipat :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Adevărat a Înviat!
Coșurile apar în perioada de pubertate când în organism au loc "explozii" hormonale, reacții adverse la medicamente, infecții cu localizare la nivelul firului păr/al pielii, etc.
Sfatul cel mai bun, mergi cel puțin până la medicul de familie pentru un control medical.
P.s.: nu are treabă cu viața sexuală care cere iubire cu responsabilitate!
Pa, pa.

| Emilian65 a răspuns:

Nu este o metoda buna de a face sex ca sa scapi de cosuri.

| Pool77 a răspuns:

Adevarat ca a inviat! Cosurile apar din cauza ca esti in pubertate.Din cat am citit contin plasma(sange)si puroi.Iar faza cu sexul nu e adevarat caci cunosc fata care a facut sex din cauza asta si ia-u aparaut mai multe cosuri si n-o sa-i dispara niciodata! Am auzit ca cel mai leac e daca te speli cu apa rece in fiecare zii de 3 orihee hee Sau te dai cu pasta de dintiwinking!

| AlCoLiKdEnIsA a răspuns:

Daca crezi ca functioneaza metoda cu sex atunci apucate frate si ia si fu7e non-stop, sa fim seriosi laughing) Poti consuama legume verzi precum: spanac, varza, laptuca, praz. Pe cat posibil vor fi evitate fainoasele, muraturile, condimentele picante, grasimile. Se va prefera painea graham sau cea de secara si se vor scoate definitiv din alimentatie conservele, mezelurile, branzeturile fermentate, afumaturile sau sarea in cantitate prea mare.cauta sa te speli pe fata cosurile mai apar si din cauza transpiratiei asa ca SPALATE!laughing))00