| Millis a întrebat:

Hristos a inviat! sa ma ingrijorez sau e normal? azi mi-a venit prima menstruatie si tot imi curge. sa ma alarmez sau asa se intampla? [scuze ca tot pun intrebarile astea dar mama nu e acasa, e la servici si pe tata nu-l intreb ca nu stie ] iar acum mi-am schimbat absorbantul deoarece s-a murdarit celalalt si mna, nu-mi place laughing.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Hikari a răspuns:

Buna.
Stai calma e normal sa curga, oricum s-ar putea sa nu iti curga mult pentru ca e prima menstruatie.
Nu te alarma ca nu ai de ce pentru ca totul este normal!
Bafta!

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Fiind pentu prima data e normal sa curga aiurea, schimba ti absorbantele atunci cand crezi ca trebuie si totul o sa fie ok si cand vine mama ta acasa vorbeste si cu ea, iti mai da un sfat, una alta.

| xBiiaM a răspuns:

Pai la prima menstruatie curge mereu mult. Dar nu te ingrijora ca asa au toate fetele, pana si eu happy. Va dura cam o saptamana pana ce iti va trece, foloseste tampoane daca ai acasa sau sun-o pe mama ta si spune-i. big grin Bafta

| MoNyKa66 a răspuns:

E normal, nu te ingrijora.

| barbie5 a răspuns:

Buna. Da, e normal sa curga. dureaza 2-7 zile.depinde de organismul tau;
la mine dureaza 3 zile.
schimbi absorbantul la fiecare 2-3 ore, si te speli dimineata si seara
funda?

| Amiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Nu ai de ce sa te ingrijorezi, este absolut normal.