E posibil să ai o formă ușoară. Consumă multe proteine, alimente care conțin fier etc. Eu am avut in familie un caz de anemie severă, știu ce inseamnă. :)
Alimente indicate ar fi: sfecla roșie, carnea roșie (ficăţeii de pui şi vită, carnea de vită), fructe, ouă, pește, citrice, brocolli etc
Vezi si cele din listă:
http://i.postimg.cc/sgVbzBqf/alimente.jpg
Vezi și tu cum stai cu hipoglicemia (nivelul scazut al zahărului în sânge), cu hemoglobina. Ar putea fi si din cauze oftalmologice, s-ar putea să ai nevoie de ochelari, dacă spui că ești toată ziua cu ochii in PC. Și ar putea să apară și pentru că nu te odihnești suficient.
Hrănește-te corespunzător (dar nu cu chipsuri și alte cronțănele) și consumă lichide suficiente (sucuri naturale, dar nu Coca Cola sau sucuri acidulate), iar dacă amețelile continuă, du-te cu părinții și cere să ți se facă un set de analize medicale.
Sunt sigur ca de asta am simptomele astea, pana la urma este corpul meu, eu stiu ce si cum despre el...
Mi.am luat acum 3 zile un supradyn, cu totate vitaminele, etc si fata de cum eram acum 3 zile ca nu puteam sa ies afara sa stau 5 minute ca cadeam jos din picioare, acum e mult mai bine isi face efectul, dar nu este de ajuns trebuie sa si mananc sanatos.
Dar ce?
E posibil să ai o formă ușoară. Consumă multe proteine, alimente care conțin fier etc. Eu am avut in familie un caz de anemie severă, știu ce inseamnă. :)
Alimente indicate ar fi: sfecla roșie, carnea roșie (ficăţeii de pui şi vită, carnea de vită), fructe, ouă, pește, citrice, brocolli etc
Vezi si cele din listă:
http://i.postimg.cc/sgVbzBqf/alimente.jpg
Stai la pc si lasa toate celelalte, ce daca nu poti merge? Pc-ul e langa tine, nu?
Eu cred ca problema asta ar trebui sa o rezolvi la medic, pentru ca, daca nu ai 90 de ani e super grav sa nu poti merge pana la magazin. Sau comanda online
Sanatate!
Pai cam asta e, iesi din casa mai des, bea mai multa apa si chiar daca nu vrei sa faci exercitii fizice, fa macar plimbari lungi. Daca nu mananci, nu primesti prea multa energie + ajungi sa ai probleme cu stomacul, dureri de cap, oboseala etc.
Daca nu iesi din casa, daca nu vezi soarele sa-ti dea niste vitamine, daca nu mananci... la ce te astepti? Nu poti functiona 100% asa.
Vorbeste cu medicul tau de familie sa faci o serie de analize ale sangelui sa vada nivelurile de vitamine si altele in organism ca sa nu dai cu presupusul la anemie.
User252426 întreabă: