Bună.
Vorbește deschis cu mama ta, este de datoria ei să te ducă la analize.
Este recomandat ca cel puțin o dată pe an să faci analize de sânge (cele uzuale, cel puțin).
Pa, pa.
"Sa incerci" sa-ti faci analize? Nu am inteles eu bine,ce trebuie" sa incerci"? Daca este vorba de analize la urina,sange sunt bine venite, ca sa stii si tu daca ai vreun microb, daca ai lipsa de vreo vitamina sau minerale, daca esti anemica, daca ai sau nu colesterol......La varsta ta este bine sa-ti faci analize la 2-3 ani.De ce nu vorbesti cu mama, mai ales ca este cadru medical si poti sa ti le faci si gratuit? Nu ai de ce sa-ti fie rusine, pentru ca este ceva normal si nu cred ca mamate-ar refuza! Stiu ce spun, am 60 ani, sunt mamasi bunica.
Adevarat a inviat! Trebuie sa spui maai tale sa ti le faca ea va sti ce e de facut, daca lucreaza in acest domeniu, ca oricum odata la 3 luni trebuie sa ti le faci dar daca nu le-ai facut si esti bine...asta inseamna ca mama ta ere grija ce faci ca sa fii sanatoasa!
Cel mai bine ar fi sa ii spui mamei tale...ea va stii ce este mai bine pentru tine mai ales ca lucreaza in domeniu