| Ganja1st a întrebat:

Http://imageshack.us/g/88/clipboard13e.jpg/.Poate cineva, va rog frumos sa-mi zica ce e neinregura cu aceste radiografi ( pe creier) apartine unei prietene apropiate care nare nici o posibilitate de a afla pentru ca nu este prin apropriere ( nu o sa ajung la detalii, oricum, nu poate) Daca poate cineva sa-mi zica si daca nu, sa-mi zica un site specealizat pentru asta! Nu vreau o abatere de la subiect, vreau sa mi se zica una din doua sau chiar amandoua variante.Multumesc aniticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu sunt radiografii, sunt imagini de tomograf. Eu nu sunt radiolog, asa ca nu pot face decat o estimare vaga. Aparent are sinuzita si cam atat. Dar, sincer sa-ti spun, poate avea si altceva si eu sa nu vad, fiindca un medic care sa interpreteze asa ceva trebuie sa aiba 6 ani de facultate, 4 ani de erzidentiat pe imagistica si 2 ani de supraspecializare pentru tomografie. Asa ca nu e deloc simplu si nu se poate face pe un site (fiindca nu ai destule detalii pe niste imagini atat de mici, iar daca le maresti se strica).