Ca farmacista iti spun ca aceste procedee sunt bune pentru moment, dar in timp se degradeaza structura. Nu sfatuiesc pe nimeni sa-si aplice aceste paste speciale mult timp.
Pot sa iti spun categoric DA! Eu le folosesc de aproape 4 ani (le comand din SUA, ies mai ieftine decat aici) si rezultatul este intr-adevar spectaculos! Eu folosesc setul Premium. Aplicarea o repet o data pe an, dar asta pentru ca sunt eu obsedata, nu pentru ca s-ar ingalbeni asa repede inapoi dintii.
Produsele sunt chiar OK! si eu folosesc Crest Whitestrips Classic - http://albirea-dintilor.com/crest-whitestrips-classic.html din cand in cand, ca sa-i mentin albi :)
Nu prea cred! Pozele par modificate cu un program. Uite-te la culoarea buzelor de dinainte si dupa.
Si in trei zile? Daca ar fi asa crezi ca nu s-ar face furori?
Eu am vazut pe youtube o tipa care facea video-uri cu coafuri. Avea un video in care spunea de acest produs si arata cum se aplica. zicea ca a facut video-ul la insistentele unor persoane care o tot intrebau de ce are dintii asa albi si ce anume foloseste. si a vorbit de Crest Whitestrips . si sincer avea niste dinti superbi. daca gasesc link-ul la acel video revin :*
anonim_4396 întreabă: