anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Http://www.sfatulmedicului.ro/autoevaluarea-sanatatii
Mi s-a parut interesant. poate va ajuta vreodata.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Din pacate e foate vag si sumar si deseori nu e util. Pe langa asta, baza de date cu simptome si boli e destul de saraca. In afara de bolile de baza, cu simptome clare nu face fata unui diagnostic mai complex.

| JeSa a răspuns (pentru gyzzard):

Gyzzard, ai dreptate ca schema respectiva este foarte vaga. Dar site-ul per ansamblu, '' http://www.sfatulmedicului.ro/ '' - este util :); parerea mea.

| fdhgcvnb a răspuns (pentru gyzzard):

Ai dreptate, dar ar putea ajuta macar cu o ideea pana la examinarea medicului, presupun.am vrut doar sa ajut. happy

| gyzzard a răspuns (pentru fdhgcvnb):

Am inteles. Nu am vrut sa sune a distrugere. Chiar si cu functionalitatea lui limitata tot da diagnostice mai exacte decat multi de pe acest site. NU am nimic cu diagnosticele date de soft, dar din pacate deseori se ajunge la "consulta de urgenta un medic" si mai ales pentru bolile cele mai comune.

| JeSa a răspuns:

Chiar ca interesant, util. Multumim frumos. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intr-adevar,interesant.Multumim pentru postare.