Da, stiu s-a dezbatut problema pe site.Concluzia ramane ca fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata lui, sa incerce sa se imunizeze pe cale naturala prin vitamine, fructe, legume, etc., sau sa se injecteze cu tot felul de prostii concepute add-hoc, care cu timpul subrezesc organismul.
Da.am mai auzit de chestia asta.si tind sa cred ca e adevarat! am ales sa mi intaresc sistemul imunitar prin alimentatie, sa am mai multa grija de mine. cum spunea un prieten de al meu."mai bine mor de boala decat sa mor dintr un vaccin"
Da absolut adevarat am fost atentionat cu vreo 4 sau 5 zile in urma de o prietena de acest aspect.De fapt numai cind am fost eu copil adica acus 35 de ani vaccinurile erau bune dar de cind cu capitalismul se urmareste doar profitul si banii nu sanatatea.Se fac diferite campanii doar pentru a speria si pentru a incasa cit de multi bani.Pentru cei ce vor bani scopul scuza mijloacele si nu le intereseaza absolut nimic altceva.Inventeaza tot felul de gripe si boli sa distruga animalele si sa vinda vaccinuri. E lumea profitului si a banilor asta e scopul nimic altceva.Vai de cei ce se lasa prostiti.Bine ca mai exista internetul si aici poti afla adevarul ca nu orice zboara se maninca.Am raspuns cam lung dar ma ennerveaza atitea minciuni si speculatii pe seama oamenilor in speranta de a incasa cit de multi bani.Nu intere ce numai bani sa iasa.
Este adevarat ce zice omul asta! Multumim pentru postare. Sper sa nu fie multi oameni care sa faca vaccinul.
Tipul ăsta crede că Iluminatti sunt oameni şopârlă... zău că îmi vine să cred mai mult pe doctori. Urmează un citat de pe Wikipedia:
"Esenţa teoriilor lui David Icke e că lumea e condusă de un grup secret cunoscut ca "Elita Globală" sau "Illuminati", care e o minoritate legată de Protocoalele Înţelepţilor Sionului, scriere dovedită a fi o farsă anti-semită, dar care crede că e adevărată.[3][4]. În 1999 a publicat cartea Cel mai mare Secret ( The Biggest Secret, apărută în română la editura Dacasaha) unde scria că Illuminati erau o rasă de umanoizi reptilieni numiţi "Frăţia Babiloniană" (pentru că au fost preaslăviţi în Babilonul antic, de unde provin şi cele mai multe familii reptiliene) şi că multe figuri proeminente din politică, divertisment, banking etc. sunt reptilieni sub formă umană (mai exact hibrizi între reptilieni şi oameni, care îşi pot schimba forma)."
Alegeţi voi pe cine să credeţi
Sara2 întreabă: